بازار کار انیمیشن در دنیا

بازار کار انیمیشن سازی

انیمیشن یکی از رشته‌هایی است که اگر به آن علاقه دارید حتما پیگیر مهارت خود باشید چرا که رشته انیمیشن در تمام دنیا طرفدار بی‌شماری دارد پس در نتیجه بازار کار انیمیشن در دنیا بسیار قابل توجه است. استودیوهای بزرگ، چه در ایران و چه در خارج از کشور، خواهان جذب انیماتور ، هنرمندان هستند چرا که استودیوها به تخصص و هنر انیماتورها نیاز دارند. انیمیشن، یک رشته‌ای است که باید توسط هنرمند و انسان‌ها ساخته شود و ماشین‌های امروزی حتی قوی‌ترین هوش مصنوعی نیز نمی‌تواند این هنر را به درستی پیاده کند، پس با اطمینان می‌گویم که اگر به رشته انیمیشن علاقه‌مند هستید بدون هیچ تردیدی آن را ادامه دهید. این مقاله نگاهی می‌اندازد به آنچه که می‌توانید در صنعت انیمیشن کسب کنید، پس با ما همراه باشید.

توجه! اعداد و ارقام و همچنین آمار ارائه شده در این مقاله، با تحقیق فراوان تیم نگارش پرشین انیمیشن تدوین شده است و این آمار مربوط به ایران نمی‌باشد. ما در یک مقاله دیگر وضعیت بازار کار انیمیشن در ایران را بر اساس داده‌ها و تحقیقات لازم در سایت و بخش پایگاه دانش قرار خواهیم داد

آمار صنعت برای مشاغل انیمیشن سینمایی

آنچه که در بازار باکس آفیس انیمیشن مشهود است انیمیشن در همه اشکال آن، از جلوه‌های ویژه تا 100 درصد CGI، حرفه‌ای است که می‌شود روی آن حساب باز کرد. چرا که پتانسیل رشد زیادی دارد. بر اساس گزارش باکس آفیس 2021 موجو، برخی از پر فروش‌ترین فیلم‌های سال ۲۰۲۲ مانند «مینیون‌‌ها» و «سونیک خارپشت ۲» انیمیشن‌هایی بودند که نشان دادند این شغل جایگاه بالایی دارد و تازه این شامل فیلم‌هایی که با جلوه‌های تصویری کامپیوتری (CGI) ساخته شده است نمی‌شود. علاوه بر آن، فیلم‌هایی مانند «بتمن»، «دکتر عجیب در چند و چون دیوانگی» «تور: عشق و دلتنگی» و «پارک ژوراسیک» از جمله فیلم و لایو اکشن‌هایی هستند که همگی در صدر فیلم‌های پرفروش سال قرار دارند.

خبر خوب برای علاقه‌مندان رشته انیمیشن

این خبر خوبی برای انیماتورهای مشتاق است چرا که فرصت‌های شغلی در انیمیشن سینمایی و سایر بخش‌های بازار کار آن، هر سال در حال افزایش است. این بدان معنا نیست که در جستجوی شغل خود با رقابت سختی روبرو نیستید بلکه فرصت شغلی متنوعی وجود دارد. بر اساس راهنمای فعلی Occupational Outlook دفتر آمار کار ایالات متحده (BLS)، در سال 2021 حدود 58900 هنرمند جلوه‌های ویژه و انیماتور وجود داشت که انتظار می‌رود تا سال 2031 به 62100 نفر برسد و تقاضای کلی برای حرفه انیماتوری در حال افزایش است. چرا؟  انیمیشن بسیار فراتر از کارتون‌های تلویزیونی و تصاویر متحرک است.

بازار کار انیمیشن سازی

بازار کار انیمیشن ، شرایط تحصیلی، فرصت های شغلی و راهنمای حقوق و دستمزد

با پیشرفته‌تر شدن فناوری در همه رسانه‌ها و افزایش تقاضا برای تولید محتوا، اشتغال برای کسانی که در بازار کار انیمیشن هستند بسیار زیاد است. تنوع شغلی متعددی در صنعت انیمیشن وجود دارد چه استخدام در استودیوهای تولید فیلم، چه برای فیلم‌های انیمیشن کامل، چه برای CGI و جلوه‌های ویژه در فیلم‌های لایو اکشن و حتی برای تولید محتوای شخصی در حال رشد است. از طرفی، صنعت بازی‌های ویدیویی نیز به انیماتورهایی نیاز دارد که به ارائه مفاهیم در داخل و خارج از بازی‌هایشان کمک کنند و همچنین، در صنایع علمی و فنی نیز انیمیشن یک شغل حرفه‌ای است. بدون شک، ساخت یک محیط سه بعدی در برخی از لوکیشن‌های فیلم های بزرگ به صرفه تر از فیلمبرداری در آن مکان است که معنی آن، استفاده از فضای سه‌بعدی به جای لوکیشن‌های فیلمبرداری است.

حقوق و دستمزد انیماتورها در دنیا

بر اساس گزارش اداره آمار کار ، میانه پرداخت هزینه هنرمندان در این رشته ۶۳٬۹۷۰٫۰۰ دلار در سال بوده است. رشته‌ای که به آن اشاره می شود هم شامل انیماتورها و هم هنرمندان چند رسانه‌ای است. اصطلاح پرداخت میانه به این معنی است که ۵۰٪ کارکنان این رشته کمتر از آن تعداد درآمد داشته‌اند و ۵۰٪ دیگر کاربران بیش از آن تعداد درآمد داشتتند. همچنین، اداره آمار کار ذکر می‌کند که در یک نظرسنجی که در سال ۲۰۱۴ انجام دادند، کمی بیش از ۵۰٪ انیماتورها خود اشتغال بودند. میانه پرداخت در هر ساعت برای انیماتورها از سال ۲۰۱۵ معادل ۳۰٫۷۶ دلار بود. به خاطر داشته باشید که این اعداد میانگین کلی اکثر کشورهای دنیاست. بر اساس تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۱۴ (تازه‌ترین موجود برای این داده ها) توسط BLS حدود ۶۴۴۰۰ شغل در زمینه انیمیشن وجود داشته است و این پروژه تا سال ۲۰۲۴ تقریباً ۴۰ شغل دیگر به این صنعت اضافه خواهد شد. این حدود 6٪ افزایش در مشاغل است.

در مورد تجربه شغلی انیمیشن چطور؟

اکثر انیماتورهای مشتاق، با مدرک لیسانس در گرافیک کامپیوتری، انیمیشن یا سایر زمینه‌های مرتبط وارد این صنعت می‌شوند. به طور معمول، افرادی که وارد صنعت انیمیشن می‌شوند، تجربه کاری در زمینه مرتبط را هم ندارند. آنچه کارفرمایان در عوض به دنبال آن هستند، یک پورتفولیو (نمونه‌کار) قوی است که در زمانی ایجاد می‌شود که کارمند بالقوه مدرک خود را کسب کرده و یا یک دوره آموزش انیمیشن را به شکل موفق سپری کرده باشد. BLS همچنین خاطرنشان می‌کند که آموزش در حین کار، به طور مداوم در بین انیماتورها ادامه دارد و هر کارمند جدید، می‌تواند آموزش‌های تخصصی در نرم‌افزار خاص شرکت را داشته باشد. به این صورت که معمولا شرکت ها مشتاق هستند تا هنرمندان خود را همیشه به روز نگه دارند و معمولا در تمام دنیا تدابیر زیادی برای ارتقا سطح کیفی و آموزشی کارمندان در نظر گرفته می‌شود چرا که دانش و کسب مهارت در انیمیشن هرگز پایانی ندارد.

با تخصص انیمیشن کجا می توانم کار کنم؟

انیماتورها هم اکنون علاوه بر فرصت‌های کاری که در تولید یک فیلم زنده دارند (بخاطر مهارت ‌های فنی))، فرصت‌هایی برای کار در طراحی بازی‌های ویدئویی، جلوه‌های ویژه، انیمیشن وب، تبلیغات و یادگیری الکترونیکی و انواع تولیدات چند رسانه ای را دارند. در واقع BLS پیش‌بینی می‌کند بازی‌های ویدئویی، فیلم‌ها و تلویزیون سه، بزرگترین صنایع در حال رشد هستند که این رشد بخاطر تقاضا برای انیمیشن در تلفن‌های همراه نیز می باشد. آمار گردآوری شده توسط انجمن نرم‌افزار سرگرمی بسیار مثبت است. محتوای دیجیتال، برنامه‌های تلفن همراه و بازی‌های شبکه‌های اجتماعی ۵۷٪ از آن خریدهای بازی را به خود اختصاص داده اند. با گزینه‌های اشتغال برای انیماتور، توسعه در بسیاری از عرصه‌های مختلف، نشان میدهد زمان بسیار خوبی برای آموزش انیمیشن است. آموزش و کسب مهارت در انیمیشن به راحتی ممکن است. پس اگر به انیمیشن علاقه دارید یک لحظه هم تردید نکنید.

بازار کار انیمیشن سازی

کارفرمایان محبوب برای انیماتورها

بیشترین جذب نیروی کاری انیمیشن سازی  مربوط به شرکت‌های والت دیزنی و استودیو انیمیشن پیکسار هستند. بالاترین حقوق گزارش شده مربوط به  استودیو پیکسار است که در آن به طور متوسط پرداخت 57،000 دلار است در سال است. شرکت والت دیزنی اما کمترین هزینه را برای انیماتورها که در حدود 50000 دلار است می‌پردازد و نکته قابل توجه اینکه، در این سال‌ها، برخی از فعالیت های انیمیشن سازی می تواند از راه دور باشد به این معنی که نیازی نیست برای استخدام حتما به صورت فیزیکی در استودیو خاصی حاضر باشید.

کارفرمایان محبوب برای انیماتورها

بیشترین جذب نیروی کاری انیمیشن سازی  مربوط به شرکت‌های والت دیزنی و استودیو انیمیشن پیکسار هستند. بالاترین حقوق گزارش شده مربوط به  استودیو پیکسار است که در آن به طور متوسط پرداخت 57،000 دلار است در سال است. شرکت والت دیزنی اما کمترین هزینه را برای انیماتورها که در حدود 50000 دلار است می‌پردازد و نکته قابل توجه اینکه، در این سال‌ها، برخی از فعالیت های انیمیشن سازی می تواند از راه دور باشد به این معنی که نیازی نیست برای استخدام حتما به صورت فیزیکی در استودیو خاصی حاضر باشید.

چرا باید حرفه انیمیشن را دنبال کنیم؟

با گسترش مداوم صنعت چند رشانه و انیمیشن، تعداد افراد یا استودیوهایی که پروژه‌های انیمیشن می‌گیرند و رسانه آنها وابسته به انیمیشن و سه بعدی است نیز بالا می‌رود. در رشته Animation فرصت‌های  شغلی زیاد و برخی دستمز بالاتری دارند به عنوان نمونه، مدیران هنری که سالانه بیش از ۹۰٬۰۰۰ دلار درآمد دارند و در عین حال، طرف این افراد، واقعا شغل خود را دوست دارند و همواره از قدرت تخیل و هنر خود نهایت استفاده را برده و شاهد تحقق طرح‌ها و مفاهیم خود هستند.

جمع بندی

طبق آماری که ما با تحقیق آن را در این مقاله آوردیم، با یک محاسبه ساده می‌توان به این نتیجه رسید که حرفه انیمیشن‌سازی از جمله مشاغل پر رونق در دنیاست. پس اگر به انیمیشن‌سازی علاقه‌مند هستید واقعا پیشنهاد می‌کنم این رشته را دنیال کنید و در پایان خاطر نشان میکنم که در خصوص فرصت‌های شغلی و بازار کار انیمیشن در ایران را نیز  یک مقاله تهیه کرده و در پایگاه دانش سایت persiananimation  قرار خواهیم داد.

آموزش انیمیشن سازی

نترس انیماتور تازه کار، تمام اسرار نرم‌افزار فاش خواهد شد!

نویسنده و گردآوری کننده: مجید پویافر
تمام مطالب سایت پرشین انیمیشن با زحمت، نوشته ، ترجمه  و گردآوری شده است پس در صورتی که قصد استفاده از این مطالب را دارید، لطفا از سایت خود به ما لینک دهید. استفاده از این مطالب جهت ترویج آموزش انیمیشن بلا مانع است.

امیدوارم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد اگر این مقاله را دوست داشتید از شما درخواست میکنم آن را به اشتراک بگذارید.

دوره آموزش آنلاین

انیمیشن سازی سه بعدی با نرم افزار مایا

دوره آموزش انیمیشن‌سازی سه بعدی با نرم‌افزار مایا، یک دوره آموزشی جامع است که به صورت آنلاین و در بستر اسکای روم به صورت هفتگی تشکیل می‌شود و به هنرجویان کمک می‌کند تا اصول و تکنیک‌های انیمیشن سه بعدی را با استفاده از نرم‌افزار مایا بیاموزند

مقاله های مرتبط با این موضوع

پیشنهاد می کنیم جهت افزایش سطح دانش در انیمیشن، سایر مقاله های سایت پرشین انیمیشن را هم مطالعه نمایید

امیدوارم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد اگر این مقاله را دوست داشتید از شما درخواست میکنم آن را به اشتراک بگذارید.

نوشته قبلی

معرفی شرکت Autodesk

نوشته بعدی

مقایسه موتور آرنولد با v-ray

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری